Κατηγορίες
Your Cart

Χρόνοι και όροι αποστολής

Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται με δύο τρόπους, τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται μέσω μεταφορικής και τα υπόλοιπα μέσω της Speedex Courier.Oι χρόνοι παράδοσης ποικίλουν ανάλογα με την διαθεσιμότητα του προϊόντος. Στη περίπτωση που το προϊόν υπάρχει σε απόθεμα στις αποθήκες μας η παράδοση γίνεται σε 1-4 εργάσιμες ημέρες(1), στην περίπτωση που το προϊόν βρίσκεται στην κατάσταση <<κατόπιν παραγγελίας>> η παράδοση γίνεται σε 3-7 εργάσιμες ημέρες². Τα μεταφορικά έξοδα υπολογίζονται με βάση τους τιμοκαταλόγους της μεταφορικής εταιρίας και της εταιρίας courier, σε κάθε προϊόν μας υπάρχει πεδίο υπολογισμού των μεταφορικών εξόδων για την σωστή ενημέρωση σας και την αποφυγή ύπαρξης κρυφών εξόδων. Επίσης τα προϊόντα μας με την ένδειξη "δωρεάν μεταφορικά" φτάνουν στην πόρτα σας χωρίς κανένα κόστος αποστολής.

Το κόστος αποστολής των μεγάλων σε όγκο προϊόντων καλύπτει την παραλαβή του προϊόντος από εμάς και την παράδοση του στον χώρο σας, δεν καλύπτονται τα έξοδα για την μεταφορά του σε κάποιον όροφο εάν βρίσκεστε σε πολυκατοικία. Σε περίπτωση που επιθυμείται οι μεταφορείς να μεταφέρουν το προϊόν σας σε κάποιον όροφο θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ενημέρωση του επιπλέον κόστους.

  1. Ο χρόνος παράδοσης ισχύει για τις μη δυσπρόσιτες περιοχές, σε περίπτωση αποστολής προϊόντος σε περιοχή που χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη ο χρόνος παράδοσης είναι πιθανό να είναι μεγαλύτερος. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρχει άμεση ενημέρωση από εμάς.
  2. Σε περίπτωση που επιλέξετε κάποιο από τα προϊόντα μας που βρίσκεται σε κατάσταση <<κατόπιν παραγγελίας>> ο χρόνος παράδοσης εκτιμάται στις 3-7 εργάσιμες ημέρες εφόσον το προϊόν είναι ετοιμοπαράδοτο από την προμηθεύτρια εταιρία,σε περίπτωση που το προϊόν έχει καταργηθεί από την εταιρία θα γίνεται άμεσα επιστροφή χρημάτων όταν το ποσό έχει προκαταβληθεί, σε κάθε άλλη περίπτωση θα ενημερώνεστε άμεσα από εμάς για τυχόν περαιτέρω καθυστέρησεις.,
  3. Ελάχιστο κόστος μεταφορικών 3.5 ευρώ